ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΠΑΝΕΡ

Κυματιστά Μπάνερ με έγχρωμη εκτύπωση

Πώς μπορώ να τραβήξω την προσοχή στο κατάστημά μου ή στην έκθεση που συμμετέχω; Αυτές οι προσαρμοσμένες σημαίες είναι κατάλληλες για τη διαφήμιση τόσο σε εξωτερικούς χώρους όσο και σε εσωτερικούς χώρους. Κάθε banner περιλαμβάνει εξατομικευμένη αποτύπωση για διαφημιστικές εικόνες. Ο σχεδιασμός των κυματιστών Μπάνερ τους επιτρέπει να έχουν μια μεγάλη περιοχή για γραφικά που δεν απαιτούν άνεμο. Αυτές οι διαφημίσεις προβολής έχουν ένα εντυπωσιακό σχέδιο που είναι εξαιρετικό για προώθηση σε εμπορικά κέντρα, εμπορικές εκθέσεις, συνέδρια και υπαίθριες εκδηλώσεις.

Πώς τοποθετείτε αυτά τα διαφημιστικά banners;

 • Οι εξατομικευμένες σημαίες μπάνερ με μια ακίδα στο έδαφος είναι εξαιρετικές για φύτευση σε χώμα και γρασίδι. Απλά κολλήστε τη διαφήμιση στη γη και τα γραφικά θα κυματίζουν στον άνεμο.

 • Τα κυματιστά μπάνερ με πλαστική βάση νερού είναι ιδανικά για εσωτερική ή εξωτερική τοποθέτηση. Ο σταυρός με μια σακούλα νερού είναι εξαιρετικά φορητός - ιδανικός για εορταστικές εκδηλώσεις όπως εμπορικές εκθέσεις και εκθέσεις.

 • Οι μεταλικές βάσεις βαρέως τύπου διαθέτουν μηχανισμό για μέγιστη αντοχή στον αέρα.
 • Κυματιστό Μπάνερ

  Flag Banner DS-17M

  2 Μεγέθη Κυματιστό Μπάνερ 2,5 μέτρα ύψος απο το έδαφος | 3 μέτρα ύψος απο το έδαφος

  Μπάνερ Σημαία με σωλήνα αλουμινίου, μεταλλική βάση βαρέος τύπου. Με μηχανισμό περιστροφής της εκτύπωσης για μέγιστη αντοχή στον αέρα. Περιλαμβάνει τσάντα μεταφοράς. Οι τιμές περιλαμβάνουν τις εκτυπώσεις. 

  Κυματιστό Μπάνερ

  Κυματιστό Μπάνερ DS-17C

  4 Μεγέθη Κυματιστό Μπάνερ 2,5 μέτρα|3,5 μέτρα|4,5 μέτρα|5,5 μέτρα

  Κυματιστό Μπάνερ με σωλήνα αλουμινίου, μεταλλική βάση βαρέος τύπου, σακούλα που γεμίζει με νερό, τσάντα μεταφοράς. 

  Μπάνερ Σημαία

  Μπάνερ Σημαία DS-14A

  Μπάνερ Σημαία Μπάνερ Σημαία DS-14A 4,1 ΜΕΤΡΑ

  Μπάνερ-σημαία, εξωτερικού χώρου με βάση νερού. Ανεμίζει με τον αέρα. Πιο μικρή βάση για ευκολότερη μεταφορά. Στις τιμές περιλαμβάνεται η εκτύπωση του Banner. 

  Banner σημαία

  Banner σημαία DS-14B

  Μέγεθος Banner σημαία 160X50cm

  Μπάνερ-σημαία, εξωτερικού χώρου, με βάση από μεταλλο. Η εκτύπωση του μπάνερ περιλαμβάνεται στην τιμή. 

  Κυματιστό Μπάνερ δάκρυ

  Κυματιστό Μπάνερ DS-17B

  3 Μεγέθη Κυματιστό Μπάνερ "δάκρυ" 2,5 | 3,5 | 4,5 μέτρα

  Κυματιστό Μπάνερ με σωλήνα αλουμινίου, μεταλλική βάση βαρέος τύπου, σακούλα που γεμίζει με νερό, τσάντα μεταφοράς Οι τιμές περιλαμβάνουν την εκτύπωση του banner. 

  μπάνερ διπλής όψης

  Alu Line Stand DS-10G

  Σταντ Διπλής Όψης 59.4X84.1cm

  Σταντ από αλουμίνιο διπλής όψης, με βάση νερού και ελατήρια για μέγιστη αντοχή στον άερα. Η καλύτερη λύση για εξωτερικό χώρο. Εξ. διάστασεις (cm): A1 Διαστάσεις εκτύπωσης (cm): 59,4x84,1 Βάρος (Kg): 15. H τιμή περιλαμβάνει την εκτύπωση των μπάνερ.